Στενό χωλ; Δείτε πως μπορείτε να το μεταμορφώσετε εύκολα και γρήγορα

Θεωρείτε ότι το χωλ σας είναι αρκετά στενό και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το ανανεώσετε; Και όμως μπορείτε! Είναι ο χώρος που ενώνει όλο το σπίτι, επομένως πρέπει να κάνετε το καλύτερο. Δείτε πως θα τα καταφέρετε.

Θέμα ταβανιού

Αν το ταβάνι είναι ψηλό, τότε μπορείτε να εντάξετε στον χώρο έναν mini πολυέλαιο για να δώσετε άλλη διάσταση στο δωμάτιο. Εναλλακτικά τα φωτάκια δεξιά και αριστερά του ταβανιού είναι πολύ σημαντικά για να τραβάνε την προσοχή των επισκεπτών κάθε φορά που περνάνε.

Τοίχοι

Οι ταπετσαρίες είναι ένα από τα πιο μοντέρνα στοιχεία που μπορείτε να εντάξετε στον χώρο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να βάψετε ένα μέρος του τοίχου με ρίγες αν είναι αυτό το μοτίβο της αρεσκείας σας.

Διακοσμήστε με φωτογραφίες

Είναι πολύ όμορφο να βάλετε διαφόρων μεγεθών φωτογραφίες για να μπορέσετε να δώσετε ζωντάνια τους τοίχους σας. Αν έχετε παιδιά βάλτε τα να κάνουν γκριμάτσες και στην συνέχεια εκτυπώστε τις φωτογραφίες.

Τέλος, όσον αφορά τη διακόσμηση είναι συνηθισμένο ένα μπαούλο στον διάδρομο που να χρησιμεύει σαν αποθηκευτικός χώρος. Αξιοποιήστε τις παραπάνω πληροφορίες για να δώσετε ζωή στον χώρο σας. Είναι γρήγοροι τρόποι και σχεδόν σίγουρο ότι μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.